Palaa suorituskykysi huipulle

Autamme sinut vaikeuksista voittoon

Ylivertaista urheiluvammojen kuntoutusta

Comeback Center auttaa kuntoutumaan vaikeistakin vammoista yksilöllisesti laaditun tehokuntoutusohjelman avulla. Suomen parhaimmistoon kuuluvien ammattilaisten ja monipuolisten tilojen avulla kuntoutuja voi keskittyä olennaiseen – palaamaan takaisin suorituskykynsä huipulle. Kuntoutuja pääsee myös hyötymään kokemusasiantuntijamme Tanja Poutiaisen syvällisestä tietämyksestä huippu-urheilusta ja kuntoutuksesta.

Ohjelman tavoitteena on

Vammasta
toipuminen

Lääketieteen, fysioterapian ja valmennuksen ammattilaiset yhdessä rakentavat tehokkaan ohjelman vammasta toipumiseen.

Tukilihaksiston
vahvistaminen

Koko kehoa harjoitetaan monipuolisesti ja kartoitetaan kehityskohteet lihaksiston tasapainon ja mahdollisten toiminnallisten heikkouksien parantamiseksi. Ennaltaehkäistään vammoja tulevaisuudessa.

Henkinen
jaksaminen

Kannustava ilmapiiri ja yksilöllisesti ohjattu kuntoutus auttavat palauttamaan oman suorituskyvyn ja näkemään kehittymisen mahdollisuudet.

Asiantuntijat
suoraan huipulta

Kuntoutuksen monipuolista asiantuntijatiimiä täydentää Suomen menestynein alppihiihtäjä Tanja Poutiainen. Olympia- ja MM-mitalistin pitkä ura toi mukanaan myös vastoinkäymisiä loukkaantumisten muodossa; kaksi säärimurtumaa ja eturistisiteen repeäminen vaativat korkeatasoista kuntoutusta, jonka läpikäyneenä Tanjalla on paljon arvokasta tietoa aiheesta. Tämä tieto auttaa Comeback Centerin asiakasta palaamaan suorituskykynsä huipulle pysyvämmin.

TUTUSTU TIIMIIN

Comeback Centerin tarina

Asiakaskommentit