Kulkuyhteydet

Kulje helposti Rovaniemelle

Kansainvälisesti vilkas matkailukaupunki mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet Rovaniemelle. Lentokenttä sijaitsee vain 10 min ajomatkan päässä Ounasvaaralla sijaitsevasta Comeback Centeristä.

Tervetuloa rovaniemelle

Rovaniemi on suhteellisen pieni kaupunki, jossa välimatkat ovat lyhyitä. Keskusta-alueella kätevimmät liikkumismuodot ovat kävely ja pyöräily. Mikäli mielesi tekee keskustan ulkopuolelle eikä käytössäsi ole kulkuvälinettä, paikallisbussilla pääset kätevästi lähikohteisiin. Paikallisbussin lisäksi Napapiirille kulkevalla suoralla bussiyhteydellä pääset vierailemaan Joulupukin Pajakylässä vaivattomasti ja ilman ylimääräisiä pysähdyksiä.

Matkailukaupunkina Rovaniemen lentoyhteydet ovat vilkkaimmillaan talvikaudella. Sesongin aikana Rovaniemen lentokentälle saapuu myös suoria lentoja Keski-Euroopasta, parhaimmillaan useampia vuoroja päivässä. Lentokentältä kaupunkiin pääsee helposti lentokenttäbussilla, jonka vuoroista saa lisätietoa osoitteesta visitrovaniemi.fi

Rovaniemen kulkuyhteydet

Monipuoliset kulkuyhteydet

Lentokenttä 10 km

Helsingistä Rovaniemelle lentää Finnair ja Norwegian päivittäin, yhteensä vähintään 5 vuoroa päivässä. Talvikautena vuoroja lisätään. Rovaniemen lentokentältä on Comeback Centeriin 10 min ajomatka.

Rautatieasema 4 km

Rovaniemen rautatieasema sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Junia kulkee etelään ja takaisin päivittäin, Rovaniemi-Helsinki väliä kulkee useampi vuoro päivässä.

Linja-autoasema 4 km

Kaukoliikenteen bussit Rovaniemelle saapuvat keskustan ja juna-aseman läheisyydessä sijaitsevalle linja-autoasemalle. Paikallisliikenteen aikataulut luet kätevästi osoitteesta linkkari.fi