Tilat ja laitteet

Monipuoliset harjoitusvaihtoehdot

Rovaniemen luonnonkauniilla Ounasvaaralla sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto on koulutus- ja vapaa-ajan keskus, joka tarjoaa modernit puitteet niin perhelomille, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin.

kokonaisvaltaista kuntoutusta

Comeback Centerin läheinen yhteistyö Santasportin kanssa mahdollistaa monipuolisen ja kokonaisvaltaisen kuntoutussuunnitelman toteuttamisen saman katon alla, ilman turhia siirtymiä paikasta toiseen. Comeback Centerin Fysioterapeutit ja lääkärit  toimivat Santasportin yhteydessä Ounasvaaran kupeessa, joten sekä harjoitukset että fysioterapeutin ja lääkärin tapaaminen onnistuu samojen tilojen sisällä. Santasport ja Ounasvaaran maastot tarjoavat eksklusiiviset mahdollisuudet liikkumiseen, kuntoutumiseen ja valmentautumiseen niin sisällä kuin ulkona.

Santasportin vapaa-ajan ja harjoittelun keskuksesta löytyy useampi erilainen kuntosali, sisäjuoksurata, sisäpelikenttiä, uimahalli ja fysioterapian hoitohuoneet. Myös jääkiekko- ja jalkapallohallit ovat pihapiirissä. Ounasvaaran pururadat ja metsät polkuineen niin juoksuun kuin maastopyöräilyyn sekä talvella hiihtoladut, fatbike-reitit ja lumikenkäreitit lähtevät aivan Comeback Centerin ovelta. Ounasvaaran laskettelukeskus sijaitsee alle kilometrin päässä.

Santasportin tilat

Tervetuloa Comeback Centeriin

Ympäristö

Urheilullinen ja positiivinen ilmapiiri luonnonläheisessä Ounasvaaran ympäristössä vireässä Rovaniemen kaupungissa. Mahtavat ulkoilumaastot tarjoavat ihanteellisen harjoitteluympäristön ja monipuoliset sisätilat mahdollistavat ympärivuorokautisen harjoittelun.

Kulkuyhteydet

Kansainvälisesti vilkas matkailukaupunki mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet Rovaniemelle. Päivittäiset lento- ja junayhteydet mahdollistavat joustavan liikkumisen etelästä Rovaniemelle. Santasport sijaitsee vain 2 km päässä keskustasta, jonne kulkee helposti pyörällä tai paikallisbussilla.

Kompakti paketti

Comeback Centerilla kaikki tapahtumat saman katon alla – lääkärin vastaanotto, hoitotilat, harjoitustilat, ruokailu ja majoitus. Santasportin tiloissa voi majoittua täysihoidolla, tai valita sopivan vaihtoehdon Rovaniemen keskustan tarjoamista monipuolisista majoitusvaihtoehdoista.