Comeback Center

Huippuosaajat palveluksessasi

Comeback Center on 2019 Rovaniemellä perustettu tehokuntoutuskonsepti, joka tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä kuntoutusta vammasta toipumiseen ja oman suorituskyvyn palauttamiseen.

Comeback Centerin tarina

Pitkän huippu-urheilu-uran aikana Tanja Poutiainen, yksi Comeback Centerin perustajista, oppi ymmärtämään terveyden merkityksen suorituskyvylle. Terveyden ylläpito on tärkeää, mutta loukkaantumisen sattuessa siitä kuntoutuminen ja palaaminen oman suorituskyvyn huipulle vaatii hyvää suunnittelua ja kokonaisvaltaista kuntouttamista.

Muutama vuosi ammattiurheilu-uran lopettamisen jälkeen Tanjalla tuli yhä useammin mieleen kysymys ”miksi Suomessa ei ole kokonaisvaltaista ja intensiivistä kuntoutusta tarjoavaa klinikkaa, missä saman katon alla moniammatillinen tiimi rakentaa yksilöllisen kuntoutusohjelman asiakkaalle”?

Syksyllä 2018 lyötiin kertaheitolla ”kuokka maahan” Comeback Centerin perustamiseksi tapaamisessa Tanjan, Karin, Pasin, Riston ja Jonin kanssa. Ennestään toisilleen tutut toimijat lähtivät kehittämään intensiivikuntoutusklinikan ajatusta eteenpäin. Tärkeimmät osatekijät olivat olemassa! Fysioterapeutit ja lääkärit edellä mainittujen johdolla toimivat jo Santasportin yhteydessä Ounasvaaran kupeessa. Santasport ja Ounasvaaran maastot tarjoavat eksklusiiviset mahdollisuudet liikkumiseen, kuntoutumiseen ja valmentautumiseen niin sisällä kuin ulkona.

Miksi tulla meille


Moniammatillinen tiimi

Lääketieteen, fysioterapian ja valmentautumisen ammattilaiset ovat yhdessä erikoistuneet rakentamaan vamman mukaisen yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen kuntoutusohjelman.

Kokonaisvaltainen kuntoutusohjelma

Toimimme tiiminä ottaen huomioon eri osa-alueet vamman kuntouttamisessa ja uusien vammojen ennaltaehkäisemisessä.

Ympäristö

Urheilullinen ja positiivinen ilmapiiri luonnonläheisessä Ounasvaaran ympäristössä vireässä Rovaniemen kaupungissa.

Kulkuyhteydet

Kansainvälisesti vilkas matkailukaupunki mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet Rovaniemelle ympäri vuoden.

Kokonaisvaltaista kuntoutusta saman katon alla

Sijainti

Rovaniemen lentokenttä on Suomen kolmanneksi vilkkain lentokenttä matkustajamäärissä mitattuna ja sijaitsee vain 10 km päässä Comeback Centeristä. Rovaniemen keskusta sijaitsee vain 2 km päässä, ja paikallisen urheilun ja kulttuurin parista löytyy paljon tarjontaa.

LUE LISÄÄ

Harjoitusympäristö

Ounasvaaran pururadat ja metsät polkuineen niin juoksuun kuin maastopyöräilyyn sekä talvella hiihtoladut, fatbike-reitit ja lumikenkäreitit lähtevät aivan Comeback Centerin ovelta. Ounasvaaran laskettelukeskus sijaitsee alle kilometrin päässä.

LUE LISÄÄ

Majoitusvaihtoehdot

Santasportilla voi majoittua täysihoidolla, Comeback Centerin vieressä. Comeback Centerin ympäristöstä sekä Rovaniemen keskustasta noin 2 km päästä löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja: Hotelleja, mökkejä, lasi-igluja ym. Katso lisää visitrovaniemi.fi tai kysy meiltä lisätietoja.

LUE LISÄÄ

Yhteydet

Helsingistä Rovaniemelle lentää Finnair ja Norwegian päivittäin, yhteensä vähintään 5 vuoroa päivässä. Talvikautena vuoroja lisätään ja Rovaniemelle saapuu myös suoria lentoja Keski-Euroopasta. Rovaniemen lentokentältä on Comeback Centeriin vain 10 min ajomatka. Kaupunkiin ja Comeback Centeriin on myös monipuoliset juna- ja bussiyhteydet ympäri vuoden.

LUE LISÄÄ