Syitä valita meidät

Huippuosaajat palveluksessasi

Tiimiimme kuuluu kolme ortopediä, yksi liikuntalääketieteen erikoislääkäri sekä kymmenkunta fysioterapeuttia (mm. Suomen olympiajoukkueen lääkäri Pjongjang 2018, jääkiekkoliiton asiantuntijalääkäri, naisten jääkiekkomaajoukkueen fysioterapeutti, sekä miesten maastohiihtomaajoukkueen fysioterapeutti). Tätä tiimiä täydentää alppihiihdon huipulta kokemusta kartuttanut Tanja Poutiainen-Rinne.

Asiantuntijat suoraan huipulta

Monipuolinen tiimi takaa kattavan lähestymisen terveyteen ja kuntoutukseen. Lääketieteen, fysioterapian ja valmentautumisen ammattilaiset ovat yhdessä erikoistuneet rakentamaan vamman mukaisen yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen kuntoutusohjelman.

Lääkärit ovat leikanneet ja tutkineet vuosien varrella useita asiakkaita ja nähneet mitä moninaisempia vammoja. Fysioterapeutit ovat ohjanneet kuntoutujia sekä käsitelleet ja hoitaneet kuntoutettavia lukemattomilla eri fysioterapian tavoilla.

Tanja Poutiainen-Rinne tuo asiantuntijuutta huipputason suorituskyvyn saavuttamisesta, sekä säärimurtumat ja eturistisidevamman läpikäyneenä vahvan kokemuksen tehokkaasta ja tarkoituksenmukaisesta kuntoutuksesta.

Tämän tiimin lyödessä hynttyyt yhteen tiivistyy tietoa, osaamista ja kokemusta valtaisa määrä saman katon alla!

Miksi tulla meille

  • Moniammatillinen tiimi: Lääketieteen, fysioterapian ja valmentautumisen ammattilaiset muodostavat lyömättömän kuntoutuksen huipputiimin.
  • Kokonaisvaltainen kuntoutusohjelma: Otamme huomioon eri osaalueet vamman kuntouttamisessa ja uusien vammojen ennaltaehkäisemisessä.
  • Keskity itseesi: Työ, oma päälaji ja kotiaskareet jäävät pois. Voit keskittyä vain omaan kuntoutumiseen ammattilaisten ohjauksessa.
  • Ympäristö: Urheilullinen ja positiivinen ilmapiiri luonnonläheisessä Ounasvaaran ympäristössä vireässä Rovaniemen kaupungissa.
  • Kulkuyhteydet: Kansainvälisesti vilkas matkailukaupunki mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet Rovaniemelle.
  • Kompakti: Kaikki tapahtumat saman katon alla – lääkärin vastaanotto, hoitotilat, harjoitustilat, ruokailu ja majoitus.

Asiakaskommentit

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Asiantuntijaryhmämme antaa mielellään vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä
tel. +358 400 602 711